Prikupljeno 90.398 eura

Obitelj kapetana Miškića više ne prikuplja novac za privatnu potragu

Foto: Bourbon Offshore
Bourbon Rhode
Foto: bourbonoffshore.com
Bourbon Rhode
Foto: Bourbon Offshore
Tegljač Bourbon Rhode koji je potonuo u nevremenu
15.10.2019.
u 23:41
Poručuju i da obitelj nastavlja komunikaciju s hrvatskim institucijama, kako bi se s njima u suradnji ipak pronašlo rješenje i način da se sredstva iskoriste u željenu svrhu.
Pogledaj originalni članak

Kampanja kojom se skupljao novac za privatnu potragu kapetana Dine Miškića, koji je s još šest pomoraca s Bourbon Rhodea nestao nakon brodoloma, večeras se zatvorila. Iako se u tjedan dana prikupilo 90.398 eura, obitelj i prijatelji nestalog kapetana odlučili su da 'zbog velike udaljenosti lokacije havarije od kopna nemoguće je prikupljenim sredstvima organizirati privatnu potragu'.

Inicijalni je cilj bio 300.000 eura, a u Facebook objavi admini grupe BOURBON RHODE RESCUE poručili su da obitelj Miškić više ne prikuplja nikakva sredstva.

Poručuju i da obitelj nastavlja komunikaciju s hrvatskim institucijama, kako bi se s njima u suradnji ipak pronašlo rješenje i način da se sredstva iskoriste u željenu svrhu.

Navode da nada i dalje postoji, a ona izvire iz satelitskog snimanja i aktivnog monitoringa brodova koji prolaze tim područjem.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RA
Rafael55
07:01 16.10.2019.

Ima kapetana ,sada idemo trosit pare.

BE
benito1
20:41 16.10.2019.

Da privatnu potragu,koda je atlantik Vransko jezero.e moji lumeni.