lidija bertović:

'Novosel je komentarima omalovažio trud učenika'

Foto: NP Plitvička jezera
Lidija Bertović (1)
Foto: Screenshot Facebook
uvrede,facebook,anđelko novosel,josipa budić (1)
Foto: NP Plitvička jezera
Lidija Bertović (1)
01.03.2013.
u 15:00
Anđelko Novosel, SDP-ovac i stručni voditelj Plitvičkih Jezera je pobjednički rad učenice na natječaju GIS DAY 2012. - kartu Plitvičkih jezera na Facebooku nazvao ''smećem od karte'', navodeći kako su podaci u karti netočni
Pogledaj originalni članak

Nakon što je na Facebooku Anđelko Novosel, SDP-ovac i stručni voditelj Plitvičkih Jezera na Facebooku izvrijeđao rad srednjoškolke J.B. koja je pobijedila na natječaju GIS DAY 2012. oglasila se ravnateljica tog Nacionalnog parka Lidija Bertović. Novosel je jučer rad učenice - kartu Plitvičkih jezera nazvao \'\'smećem od karte\'\', navodeći kako su podaci u karti netočni, a ravnateljica parka Lidija Bertović danas je rekla da takvi komentari nikako ne odražavaju stav nacionalnog parka.

\'\'Anđelko Novosel, djelatnik Nacionalnog parka Plitvička jezera, svojim je komentarima omalovažio izniman trud kojeg su učenici uložili u izradu karata za natjecanje „Moja karta“, a time i učenike osobno. U ime Nacionalnog parka željela bih se ispričati za neprimjerene komentare na pobjednički učenički rad, kartu Plitvičkih jezera. Ti komentari nikako ne odražavaju stav nacionalnog parka koji podržava svaki poticaj učenika na izražavanje i razvoj novih projekata.\'\', navodi ravnateljica nacionalnog parka Lidija Bertović u priopćenju. 

>> SDP-ovac Novosel na Facebooku izvrijeđao srednjoškolku

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ME
Medici
15:26 01.03.2013.

I, koje će biti sankcije? Hoće li ostati bez posla? Novčane sankcije? Ajmo da vidimo pravnu državu na djelu..ili se može svakoga pljuvati a da se ne odgovara. A mladi su kao budućnost ove zemlje....Strašno. Hvala.

NO
NoseyCat
16:09 01.03.2013.

I u čemu je točno problem? Koliko vidim, komentar na FB nije napisan u ime NP-a, nego u osobno ime dotičnog A. Novosela. Ne ulazim u to je li nešto točno napravljeno ili nije (jer o tome znam samo iz ovog članka), ali općenito govoreći, zar treba pohvaliti bilo kakav, čak i pogrešan rad? Ako je karta netočna, onda je nepedagoški reći "Bravo, izvrsno napravljeno!".

BR
brko24
17:20 02.03.2013.

Idemo Novosela razapeti na križ kao Isusa ,što kažete na to?Njegovi komentari ne održavaju stav nac. parka,a jel vaša djela gđo Bertović održavaju stav nacionalnog parka Plitvička jezera.Koliko branitelja ste zaposlili prilikom nedavnog natječaja za stalna radna mjesta u nac. parku.Tko vam je testirao kandidate i na koji način da li vam je to bilo legitimno.Prilikom testiranja kadrova prije zapošljavanja ispitivači bi trebali biti ljudi od struke i ovlašteni za ta područja.Pustite Novosela na miru ne smeta vama njegov komentar već on čini mi se...