Provokacije

Novi nacionalistički i uvredljivi grafiti osvanuli u Vukovaru

Foto: Branimir Bradarić
Novi nacionalistički i uvredljivi grafiti osvanuli u Vukovaru
14.10.2010.
u 18:57
Iako najnoviji grafiti nisu bili navedeni u policijskom izvješću, glasnogovornik PU Krunoslav Žgela potvrdio nam je njihovo postojanje.
Pogledaj originalni članak

Nepoznati počinitelj, ili više njih, tijekom noći sa srijede na četvrtak na stambenom objektu u Vukovaru, u Ulici Vile Velebita, ispisao je nacionalističke i uvredljive grafite. Na zidovima objekta ispisane su poruke četnici, četiri S, Srbija, Pale mi se džamije i sl.

Iako najnoviji grafiti nisu bili navedeni u policijskom izvješću, glasnogovornik PU Krunoslav Žgela potvrdio nam je njihovo postojanje.

- Istina je da su se tijekom noći u Vukovaru pojavili novi nacionalistički grafiti. Policija provodi kriminalističku istragu kako bi pronašla njihove autore - rekao je Žgela.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 41

OB
-obrisani-
13:19 15.10.2010.

Da se za ove nacionalističke ispade daju poduže zatvorske kazne nikom nebi palo na pamet da ih piše ,dignite ruku u njemačkoj na nacistićki pozdrav odmah 5 godina zatvora akod nas nikom ništa ---napravit zatvore i za mlade pa neka robijaju

MU
Mućanin
14:56 15.10.2010.

Policija provodi kriminalističku istragu kako bi pronašla njihove autore - rekao je Žgela. Da da, zato i nije ništa ni pisalo u policijskom izvješću o tome!!!

OB
-obrisani-
18:07 15.10.2010.

Ne znam o čemu mlatiš. I tu zastavu su spalili Srbi.