Novi magnet

Novi magnet s povijesnom naslovnicom Večernjeg lista u kolekciji uspomena koje nas povezuju

Foto: VL
Novi magnet s povijesnom naslovnicom Večernjeg lista u kolekciji uspomena koje nas povezuju
31.08.2018.
u 17:05
Povijesni trenutak čijem smo stvaranju nedavno svjedočili i uspomena koju će svi Hrvati dugo pamtiti: ostvarenje hrvatskog sna!
Pogledaj originalni članak

Novi magnet u kolekciji uspomena koje nas sve povezuju donosi uspjeh koji ćemo svi dugo pamtiti: srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. U nedjelju 2. rujna potražite podsjetnik na ovaj povijesni trenutak u paketu s Večernjim listom za samo 12 kuna.

Mnogima su još svježi trenuci koje su obilježile dugotrajne utakmice, napeti penali koji su parali živce, ali i ludilo slavlja koje je uslijedilo. Zauvijek ćemo pamtiti i trenutak kada smo ušli u finale te time postavili novu ljestvicu hrvatskog nogometnog uspjeha, a posebice doček naših reprezentativaca tijekom kojeg su ushićeni građani ispunili ulice crvenom, bijelom i plavom bojom kao rijeka u koritu.

U nedjelju 2. rujna potražite magnet koji će vas svaki put kad ga pogledate ispuniti ponosom i podsjetiti da se ponekad ostvaruju i najluđi snovi. Svoj magnet potražite na kioscima uz Večernji list za samo 12 kuna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.