IZAZVAO LAVINU KOMENTARA

Novi gradonačelnik Banja Luke u središtu pozornosti zbog luksuznog doma: 'Hoda po čistom zlatu'

Foto: Dejan Rakita/PIXSELL/Twitter
Foto: Twitter
Vila obitelji Stanivuković
Foto: Twitter
Vila obitelji Stanivuković
Foto: Twitter
Vila obitelji Stanivuković
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
Banja Luka: Draško Stanivuković, novi gradonačelnik, o prijetnjama Milorada Dodika
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
Banja Luka: Draško Stanivuković, novi gradonačelnik, o prijetnjama Milorada Dodika
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
Banja Luka: Draško Stanivuković, novi gradonačelnik, o prijetnjama Milorada Dodika
21.11.2020.
u 15:46
Stanivukovića se naziva "kraljem raskoši", a njegovu vilu "bosanskim Versaillesom".
Pogledaj originalni članak

Draško Stanivuković (27) izabran je za novog gradonačelnika Banje Luke, a proteklih je dana u središtu pozornosti bila njegova obiteljska kuća, inače jedan od najfotografiranijih objekata u Banjoj Luci. 

Kuća u kojoj novoizabrani gradonačelnik stanuje u vlasništvu je njegova oca koji se bavi privatnim biznisom, a nalazi se u naselju Petrićevac. 

Stanivukovići, kako pišu brojni mediji, hodaju po zlatu, a to potvrđuju objave i fotografije izvođača radova. Oni su, naime, naveli kako su u kuću ugrađeni mozaici od čistog 24-karatnog zlata. 

Stanivukovića se zbog toga naziva "kraljem raskoši", a njegovu vilu "bosanskim Versaillesom", a on, s druge strane, na svom YouTube kanalu objavljuje kako se vozi traktorom

 

Ranije je, kako prenosi Blic, rekao da je vila njegove obitelji otvorena za sve koji žele snimiti video ili se u njoj fotografirati povodom neke prigode. Tako se u njoj zabilježilo oko 50 matura, 70 rođendana, 30 vjenčanja, dvoje zaruke te su snimljena tri video spota.

Osim raskošno uređenom kućom, Stanivuković je izazvao lavinu komentara nakon što je na izborima pobijedio dosadašnjeg gradonačelnika Igora Radojičića iz SNSD-a, stranke Milorada Dodika kojemu je taj poraz zadao snažan udarac.

Stanivuković se prikazao mladim angažiranim političarem, a aktivizmom je stekao brojne simpatije građana. Tako je, primjerice, u nekoliko je navrata rukama skidao tek postavljeni asfalt kako bi dokazao da se gradski novac daje za nekvalitetne radove.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

ZA
zagabria5
17:49 21.11.2020.

Taj 'mladi angažirani političar' se slikao sa crnom č-e-t-n-i-č.kom zastavom sa kostima, a njegova najbliža suradnica Jelena Trivić na N1 TV je nedavno javno izjavila kako joj je Draža Mihajlović uzor i heroj. U RS sjašili loši da bi došli gori. Ne znam tko plaća objavu ovakvih članaka

BH
Bunjevac=Hrvat
18:25 21.11.2020.

Instant bogaćenje ima svoje pravilo:kako došlo tako otišlo.Ovaj slučaj k tome ima i obilježja balkanskog kičeraja,neukusa i vulgarnog primitivizma.U državi stvorenoj na genocidu nad Hrvatima stasao je sloj lupeških grabežljivaca.Nakon ubijanja uvijek slijedi pljačka.Tako je bilo 45.kad su drugovi izišli iz šume,tako je i sad kad su ovi obrijali brade.

DE
Demigodessnixie
09:07 22.11.2020.

Nakupilo se ratnog plijena...inace decko se slikaje sa chetnickim zastavama ali VL je prezauzet promocijom regiona da bi nas uznemiravao takvim nebitnostima