ŠPANCIRFEST

Noćna pozornica kod Drave bit će mjesto za provode do jutra

Foto: 'Marijan Susenj/PIXSELL'
Noćna pozornica kod Drave bit će mjesto za provode do jutra
07.08.2013.
u 11:01
Od 26. do 28. kolovoza Party pozornica, gdje do sad 
nije bilo svirke uživo, bit će poprište žestokih rock i hip-hop koncerata
Pogledaj originalni članak

Iako u ponedjeljak, utorak i srijedu nema koncerata na glavnoj pozornici Špancirfesta, posjetitelji neće ostati zakinuti za cjelonoćne svirke popularnih bendova. Naime, te će se dane rock i hip-hop koncerti održavati na noćnoj Party pozornici uz Dravu, gdje do sad nije bilo svirke uživo.

Od 26. do 28. kolovoza \"špancirere\" će tamo zabavljati grupa Sane, Kandžija, Mario Kovač i drugi. Kandžija nastup u Varaždinu jedva čeka.

Vatreno krštenje

- Bit će ovo pravo vatreno krštenje, a krstit ćemo sve koji dođu, ja kao Rimokatolik, Toxara kao ministrant, a Gole žene kao zbor koji lijepo pjeva. Vidimo se u Varaždinu - najavio je nezaboravan provod Kandžija koji u Varaždin stiže sa svojim bendom Gole žene. Njihovo ime je, kaže, na njegove koncerte katkada privuklo raznu publiku.

- Na naše nastupe dolazili su čak i stariji muškarci sa sela koji ne znaju što radimo, misleći da će na koncertu zaista vidjeti gole žene, no to je samo bend - kaže Kandžija, dvadesetosmogodišnji reper iz Osijeka iza kojeg su već dva hvaljena albuma i brojni nastupi u regiji.

Osim na koncertima, \"špancireri\" će na Party pozornici naravno i partijati uz popularne DJ-e.

Techno uz bongo bubnjeve

Kompletan program zasad još nije objavljen, no zna se da Party pozornicu u petak 23. kolovoza otvara popularni afro francuski duo DJ Jean Marie-K i perkusionista Manu Lokole, koji svira na afričkim bongo bubnjevima. Uz francuski duo nastupit će i Varaždinac Kay Zrill te DJ Marc Times iz Osijeka.

- Zaista sam sretan što ću ponovo svirati u jednom od meni najdražih gradova. Dugo sam to čekao. Budite spremni za ples, pokret i skakanje jer vam pripremamo nešto posebno – poručio je Jean Marie povodom dolaska na Špancirfest, do kojeg nas dijeli tek nešto više od dva tjedna.

Špancirfest će se održavati od 23. kolovoza do 1. rujna. Tijekom deset dana biti će izvedeno 120 programa, od kojih će 95 biti besplatnih.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.