NOVČANO KAŽNJENI JER SU KRŠILI EPIDEMIOLOŠKE MJERE

Njih 15 trebalo biti u samoizolaciji, no radili su nešto drugo. Sada će ukupno platiti 8000 kuna

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Gužve na ulasku u Hrvatsku na graničnom prijelazu Pasjak
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Gužve na ulasku u Hrvatsku na graničnom prijelazu Pasjak
29.01.2021.
u 13:14
Kako je priopćila policija, riječ je o 11 hrvatskih i četiri strana državljanina
Pogledaj originalni članak

S ukupno 8000 kuna kažnjeno je 15 osoba koje je policija od 25. do 29. siječnja na području Primorsko-goranske županije uhvatila kako krše određene im mjere samoizolacije zbog COVID-19. Kako je priopćila policija, riječ je o 11 hrvatskih i četiri strana državljanina.

Spomenuti stranci zatečeni su na graničnim prijelazima Pasjak i Rupa te jedan na području Čabra. Među kažnjenim hrvatskim državljanima i žena je koja je unatoč samoizolaciji koja joj je određena došla u policiju kako bi rješavala neke uprave poslove.

Osim nje, jedan je muškarac u Rijeci tijekom samoizolacije došao registrirati vozilo, drugi je došao na liječnički pregled, jedan je trebao biti u Rijeci, no on je  boravio na Cresu...

VIDEO Seizmolog Kuk: "Nije dobro plašiti javnost. Ne postoje znanstveni temelji za predviđanje potresa."

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:46 29.01.2021.

Jel tko kaznio geliptere iz Savske? Okupljanje s harmonikašem u bolnici?

PO
Pockey
18:29 29.01.2021.

Zašto?