IMA I TOGA

Njemu je 78, njoj 82. On ju je udario, ona je pala i teže se ozlijedila

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Njemu je 78, njoj 82. On ju je udario, ona je pala i teže se ozlijedila
07.07.2021.
u 13:14
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 78-godišnjak  je kazneno prijavljen
Pogledaj originalni članak

Za nanošenje teške ozljede osumnjičen je 78-godišnjak, dok je teže ozlijeđena 82-godišnjakinja. Kako je priopćila zagrebačka policija, riječ je o događaju koji se zbio 3. srpnja oko 21.30 u stanu u Zagrebu.

Tada je 78-godišnjak, kako kažu u policiji, u namjeri da je ozlijedi, došao do 82-godišnje članice obitelji. Fizički ju je napao, a ona je pala  pala na pod. Liječnička pomoć je 82-godišnjakinji  pružena u KBC Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 78-godišnjak  je kazneno prijavljen

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.