Bizarno

Želi se udati za avion!? 'To je najljepši odnos koji možete zamisliti'

Foto: Screenshot/Facebook
Želi se udati za avion!? 'To je najljepši odnos koji možete zamisliti'
31.01.2019.
u 21:45
'Zovem to vezom na daljinu jer mogu biti s avionom samo kad letim u njemu'
Pogledaj originalni članak

Michele Kobke, Njemica je koja tvrdi da se zaljubila u zrakoplov 737-800 Boeing, te da se želi udati za njega. 29-godišnjakinja tvrdi da je punih 5 godina u vezi s avionom kojeg od milja zove 'Schatz', prenosi Mirror.

- Posljednji put sam bila u vezi s muškarcem 2011. godine, ali tamo nije bilo ljubavi. Schatz je moja prva ljubav. Ovo je najljepši odnos koji možete zamisliti. Moj prvi let bio je krajem studenog 2013. godine i  od onda sam se toliko zaljubila u avione. Toliko sam uzbuđena svaki put kada pogledam fotografije i videozapise zrakoplova - kazala je Michele.

- Zovem to 'vezom na daljinu' jer mogu biti s avionom samo kad letim u njemu. Naravno, često sam spriječena biti s njim, tako da nemamo puno vremena za uživanje u zajedničkom društvu - dodala je.

No u takvim situacijama, Njemica ističe kako koristi modele aviona kao način da ostane intimna sa Schatzom, a planira se i udati jednog dana za njega.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
22:43 31.01.2019.

Ne razumijem zašto bizarno? To je neki skroz konzervativni i aviofobni pristup od strane novinara u ovom slobodoumnom svijetu. Svatko ima pravo na svoju sreću, pa neka to bude i sa zrakoplovom. To je nama naša (vaša) borba dala!

Avatar Apsalar
Apsalar
22:07 31.01.2019.

Pa i Kael Lagerfeld želi oženiti svoju mačku... arapima u Švedskoj je dozvoljeno oženiti 4 žene.. muškarci "sklapaju brak" s muškarcima, žene s ženama...pitanje je tko će dokazati da Elton usrećuje Davida, više nego ovu avion. Mazel tov!

ST
Stipan
21:52 31.01.2019.

Jeli doživi orgazam ?