Završio u zatvoru

Njemački 'poduzetnik' na Lošinju: U dvorištu i na balkonu zasadio indijsku konoplju

Foto: PU Primorsko-goranska
indijska konoplja
Foto: PU Primorsko-goranska
indijska konoplja
Foto: PU Primorsko-goranska
indijska konoplja
11.08.2014.
u 12:41
Biljke su bile zasađene u posudama, a cijeli "uzgoj" njemačkog poduzetnika na Lošinju policija je oduzela i bit će uništen.
Pogledaj originalni članak

Čak 234 stabljike indijske konoplje visine od 30 do 170 centimetara  pronašli su lošinjski policajci u dvorištu i na balkonu kuće u Velom Lošinju koju je koristio 53-godišnji državljanin Njemačke.

Biljke su bile zasađene u posudama, a cijeli "uzgoj" njemačkog poduzetnika na Lošinju,  namijenjen daljnoj prodaji,  policija je oduzela i bit će uništen. Kako je utvrđeno,  Nijemac je krenuo s uzgojem početkom lipnja.   Nijemac je uhićen i prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci danas  je ispitan, a tužiteljstvo je sucu istrage predložilo određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja (ne)djela i opasnosti od bijega što je sudac istrage prihvatio i Nijemcu odredio zatvor.   

>>Dvojica osječkih mladića zasadila stabljike indijske konoplje

 

>>I New York Times traži da se marihuana legalizira: Ukinite prohibiciju, ponovno!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar rothmans
rothmans
23:50 11.08.2014.

kakav lik, pa dobro da nije sve oko kuce zasadio, Hans pa ovo je Hrvatska, Jamajka je daleeekoooo!