izbjeglička kriza

Njemačka kultura dobrodošlice

Foto: Deutsche Welle video screenshot
Njemačka kultura dobrodošlice
13.10.2015.
u 09:38
No i dalje je mnogo onih koji nesebično pomažu, a na prijedloge političara o zatvaranju granica reagiraju s nerazumijevanjem.
Pogledaj originalni članak

Nakon početne euforije dobrodošlice, u Njemačkoj se polako širi zabrinutost zbog stotina tisuća izbjeglica koje traže utočište u toj zemlji.

No i dalje je mnogo onih koji nesebično pomažu, a na prijedloge političara o zatvaranju granica reagiraju s nerazumijevanjem.

Jer, i Nijemci su na vlastitoj koži iskusili što znači biti izbjeglica. 

>> Prihvatni centar za izbjeglice uskoro u Slavonskom Brodu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
11:37 13.10.2015.

Još malo plaćenih oglasa od Vehabija Inc.

DM
dr_max
14:24 13.10.2015.

Čista propaganda, Njemci krščani a polako i dobar broj Turaka se otvoreno protivi ovoj invaziji izazvao od strane cionista.

Avatar Abcd....
Abcd....
12:01 13.10.2015.

Etno mazohisti i izdajice.