Pokušaj samoubojstva

Tjednima kampirao zbog hašiša pa skočio s galerije u parlamentu

Foto: Oliver Berg/DPA/PIXSELL
Tjednima kampirao zbog hašiša pa skočio s galerije u parlamentu
22.03.2018.
u 14:07
Kanabis je ilegalan u Nizozemskoj iako je široko rasprostranjen i policija ne sudi zbog posjedovanja ili prodaje malih količina
Pogledaj originalni članak

Jedan je muškarac ozlijeđen danas nakon što je skočio s javne galerije u nizozemskom parlamentu s nečim zavezanim oko vrata, izvjestili su tamošnja policija i lokalni mediji. 

Čovjek koji je pokušao samoubojstvo preživio je i prima medicinsku pomoć, priopćila je policija. 

Nizozemske novine De Telegraaf prenose izjave svjedoka da se muškarac ponašao uzrujano prije nego što je zavezao nešto za ogradu i skočio. 

Identificiran je kao aktivist koji je nekoliko tjedana kampirao ispred parlamenta u prosvjedu za legalizaciju hašiša i marihuane. 

Kanabis je ilegalan u Nizozemskoj iako je široko rasprostranjen i policija ne sudi zbog posjedovanja ili prodaje malih količina. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BF
bf2
22:01 22.03.2018.

srce mi se slama zbog prolupanog narkomana....i od kad to policija "sudi",koliko ja znam u Nizozemskoj sude sudovi