Stjepan Mesić

'Niste znali tko je predsjednica republike, a tko je Nives Celzijus'

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Stjepan Mesić
06.01.2020.
u 07:51
- Može kod Miroslava Škore tražiti poduku kako se živi od pjevanja - našalio se bivši predsjednik
Pogledaj originalni članak

Bivši predsjednik Republike Hrvatske u dva mandata Stjepan Mesić rekao je da ga nije iznenadila pobjeda Zorana Milanovića na jučerašnjim predsjedničkim izborima.

- Nisam se iznenadio jer znam kakvo je stanje u državi i dokle je Kolinda dovela funkciju predsjednice. Ona je previše estradizirala funkciju. Niste znali tko je predsjednica republike, a tko je Nives Celzijus - rekao je Mesić, prenose 24 sata.

- Može kod Miroslava Škore tražiti poduku kako se živi od pjevanja - dodao je šaljivi Mesić, pa zaključio da su građani glasali kako im je Kolinda Grabar-Kitarović i rekla.

- Ona je rekla 'Hrvatska zna'. Hrvatska zna i tako je glasala - zaključio je Mesić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 61

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
08:10 06.01.2020.

Tako je, Stipice. Dok si ti bio predsjednik nismo znali je li predsjednik bio klaun, pjevač ustaških šlagera, pričač viceva... Ali smo jedno znali, kao i danas: onaj tko ničim izazvan koristi nečije ime za obračun s trećom osobom sigurno ne valja.

TO
Tomi0713
08:14 06.01.2020.

Jos uvijek boli ukidanje sredstava za bivseg predsjednika

Avatar jeremija1
jeremija1
08:09 06.01.2020.

ma veselite se, ali ovoga stvarno ne dovodite u medije. Sit sam ga