'nema šanse'

Nikolić se u New Yorku neće rukovati s Thaçijem

Foto: AFP/PIXSELL
Nikolić se u New Yorku neće rukovati s Thaçijem
18.09.2012.
u 08:39
'Ne mogu se rukovati s onim za kojega se govori da je počinio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi je li ili nije'
Pogledaj originalni članak

U uredu predsjednika Tomislava Nikolića beogradskom Pressu potvrđeno je da se Nikolić u New Yorku na zasjedanju Glavne skupštine UN-a neće rukovati s kosovskim premijerom Hashimom Thaçijem, a sugovornici beogradskog dnevnika rekli su kako nema šanse da se tako nešto dogodi dodajući kako je srpski predsjednik Nikolić poručio da je za njega rukovanje s kosovskim premijerom neprihvatljivo.

– Ne mogu se rukovati s onim za kojega se govori da je počinio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi je li ili nije – rekao je Nikolić kojega i neki srpski krugovi, primjerice Nataša Kandić, optužuju za ratne zločine u Antinu pokraj Vinkovaca. Mediji u Srbiji koji prenose ovu Nikolićevu izjavu podsjećaju da se bivši vođa DS-a Boris Tadić na sedmom Croatia summitu u Dubrovniku u srpnju rukovao s kosovskim premijerom Thaçijem što je u Srbiji u većem dijelu javnosti doživjelo oštre kritike.

>> Thaçi putuje u New York na sjednicu UN-a jer dolazi i Dačić

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

OB
-obrisani-
08:47 18.09.2012.

navikao da se rukuje sa onima koji nose kokarde

TO
Toni50
08:56 18.09.2012.

Nikolić se u New Yorku neće rukovati s Thaçijem, ili dodatno i izljubiti što je uglavnom praksa hrvatskih političara ....

OB
-obrisani-
13:17 18.09.2012.

18.09.2012. u 10:46h Duncan je napisao/la: Toma prekjuče išao na prijem u meksičku ambasadu, povodom godišnjice nezavisnosti. Upada on sa delegacijom, i predstavljaju mu: „Ovo je ambasadorka, Mercedes F. Ruiz” “Mercedes?” - lecnu se Toma - “Auuuu. Pa mi smo greškom otišli u nemačku ambasadu!” Seo Toma, i sluša meksički orkestar, pa poželeo da čuje jednu pesmu. Koju? – pitaju ga domaćini. “Onu prelepu pesmu o papirnim maramicama” “Koja je to? “ “Kako: koja? Pa – Paloma blanca!” Na kraju, ustao Toma da nazdravi: “Čestitam vam dan kada ste postali nezavisni od onih mrskih Amerikanaca...” ”Pssst! – upozoravaju ga - Nije bilo od Amerikanaca! Nego od Španaca!” “Pa, šta? – ne da se stari šešeljevac - Da li to što se Meksiko oslobodio od Španaca treba značiti da Amerikanci nisu mrski! Pa, oni su nas bombardovali...” (I. tu sad nemamo kud, tako je dobio i izbore...Pitao svakog: jesi li za bombardovanje, ili nisi?) ------------------------------------------------------- Žutać!!! Kontroliši se malo, brži ti je jezik od pameti!!!.