Mladić (18) u Splitu

Nije uspio iznuditi novac pa zapalio Twingo

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Nije uspio iznuditi novac pa zapalio Twingo
25.12.2014.
u 17:49
Uz kaznenu prijavu 18-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.
Pogledaj originalni članak

Splitska policija obavila je jučer očevid požara na automobilu marke Renault Twingo koji je bio parkiran u Kamenskoj ulici u Splitu, a koji je u vlasništvu 51-godišnjeg muškarca. Za požar na automobilu osumnjičen je 18-godišnjak.

''Utvrđeno je da je centar požara u predjelu motora, a kao uzrok požara isključuju se tehnički uzroci. Nastala su oštećenja pogonskog i upravljačkog dijela vozila, prednja svijetla, rashladni elementi, prednji nosač branika i sami branici, a materijalna šteta se cijeni na iznos oko 17.000 kn.

Nadalje, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom. Sumnjiči se da je 21. prosinca oko 20.00 sati, došao na adresu 51-godišnjaka i od njega zatražio isplatu nepostojećeg duga njegova sina u iznosu od nekoliko tisuća kuna, a kako novac nije dobio u noći 23. prosinca izazvao je požar na osobnom vozilu. 

18-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku'', izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

>> Podmetnuli požar na automobilu češke tvrtke

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.