EKSPRESNO OPTUŽEN

Nije joj se smio približiti, a uspio je ugurati u vozilo i bludničiti nad njom

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Nije joj se smio približiti, a uspio je ugurati u vozilo i bludničiti nad njom
25.04.2020.
u 13:10
Ovaj će put završiti i iza rešetaka, jer je tužiteljstvo tražilo da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela
Pogledaj originalni članak

Neki su nepopravljivi, a u takve očito spada i 56-godišnjak kojeg je Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci optužilo zbog prijetnji i bludnih radnji.

Prema optužnici tereti se 21. travnja oko 17 sati u Rijeci na cesti presreo ženu kojoj se uopće nije smio približavati na udaljenost manju od 500 metra niti je s njom smio na bilo koji način kontaktirati. Te mjere opreza mu je 17. travnja odredio Županijski sud u Rijeci, a  njima je 56-godišnjaku bilo zabranjeno i da uhodi žrtvu te je uznemirava. No samo četiri dana nakon što su mu mjere određene, 56- godišnjak je žrtvu presreo na cesti te ju je pokušao ugurati u svoj automobil. Ona mu se otimala te se u jednom trenutku uspjela otrgnuti. On ju je udario, bludničio je nad njom te joj je zaprijetio da će je ubiti.

Nakon toga je pobjegao, a žrtva je sve prijavila policiji koja je za 56-godišnjakom raspisala potragu.Trebalo im je neko vrijeme da ga nađu, a kada je uočio policajce 56-godišnjak im je pokušao pobjeći, no bezuspješno. Uhićen je i ekspresno optužen, a ovaj će put završiti i iza rešetaka, jer je tužiteljstvo tražilo da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.