OTPADALA FASADA

Jako nevrijeme zahvatilo Vinkovce i okolicu

Foto: Branimir Bradarić
Foto: Branimir Bradarić
Foto: Branimir Bradarić
Foto: Branimir Bradarić
Foto: Branimir Bradarić
Foto: Branimir Bradarić
21.06.2017.
u 22:06
Sa zgrade u Ulici kneza Mislava otpala je fasada, a bilo je i leda
Pogledaj originalni članak

Poslije vrelog prvoga dana ljeta, tijekom kojega se temperatura penjala i do 34 stupnja Celzijusa, u predvečernjim satima Vinkovce i još neke dijelove Vukovarsko-srijemske županije zahvatilo je jako nevrijeme.

Čitatelji nam javljaju o jakom vjetru praćenom kišom i grmljavinom. U nekim dijelovima bilo je i leda. Za sada nemamo informacije o većim materijalnim štetama ali smo dobili fotografije slomljenih grana i stabala koja su pala na prometnice pa su i vatrogasci morali reagirati. Sa zgrade u Ulici kneza Mislava otpala je i fasada

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.