Uhvaćen trenutak

Nevjerojatna scena iz divljine: Piton je kao od šale progutao krokodila...

Foto: Martin Muller/Facebook
piton
Foto: Martin Muller/Facebook
piton
Foto: Martin Muller/Facebook
piton
Foto: Martin Muller/Facebook
piton
Foto: Martin Muller/Facebook
piton
Foto: Martin Muller/Facebook
piton
17.06.2019.
u 11:27
Australac Martin Muller ploveći kajakom u okolici grada Mount Isa u Queenslandu snimio je maslinastog pitona usred objeda...
Pogledaj originalni članak

Nevjerojatan prizor snimio je Australac Martin Muller ploveći kajakom u okolici grada Mount Isa u Queenslandu, a fotografije su objavljene na Facebook stranici GG Wildlife Rescue Inc.

On je, naime, uhvatio trenutak u kojem je maslinasti piton, druga najveća zmija u Australiji, progutao krokodila.

Iako su mnogi mislili kako u ovoj borbi pobjeđuje krokodil, zmija je ipak bila snažnija. No, jedna stvar je mnogima ostala nejasna.

– Moje jedino pitanje jest kako dovraga itko normalan može ploviti kajakom na mjestu gdje zmija proguta cijelog krokodila? To je definitivno na mojoj listi top 10 načina kako ne želim umrijeti – zapitao se jedan korisnik Facebooka te svojim pitanjem zaradio mnoštvo lajkova.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

WE
westsouth
14:22 17.06.2019.

nije crok nego kajman.Krokodila nebi mogao

SC
Santo_CavernicoIo
15:02 17.06.2019.

"Iako su mnogi mislili kako u ovoj borbi pobjeđuje krokodil, zmija je ipak bila snažnija."....... ne znam, zmije inače jedu guštere, pa sad jel malo veći ili manji, šta je tu čudno?

Avatar Dumen
Dumen
07:20 18.06.2019.

Ta divna stvorenja