Stari Mikanovci

Neuobičajena prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene

Foto: ilustracija
Neuobičajena prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene
14.12.2015.
u 12:51
Dvije osobe su teško ozlijeđene u dvije odvojene prometne nesreće koje su se dogodile na istome mjestu kod Starih Mikanovaca
Pogledaj originalni članak

Dvije osobe su teško ozlijeđene u dvije odvojene prometne nesreće koje su se dogodile na istome mjestu kod Starih Mikanovaca. Prvo je u ranim jutarnjim satima 24-godišnjakinja iz Vođinaca, a uslijed neprilagođene brzine, sa svojim osobnim vozilom sletjela u odvodni kanal pri lemu je zadobila teške tjelesne ozljede.

Ubrzo poslije, a za vrijeme očevida te prometne nesreće, dogodila se još jedna prometna nesreća. Tada je 28-godišnjak iz starih Mikanovaca, a ponovno radi neprilagođene brzine, svojim osobnim automobilom udario u 29-godišnjeg pješaka koji se nalazio na mjestu očevida. Pri tome je udario i u službeno policijsko vozilo kao i još jedan osobni automobil.  U ovoj prometnoj nesreći 28-godišnji pješak je teže ozlijeđen.

>> U sudaru manjeg kamiona i automobila lakše ozlijeđena jedna osoba

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.