'Ništa nas nije pitao'

Neugodno ih iznenadile fotografije s vjenčanja: Bilo je i više nego očito što je učinio

Foto: Instagram
Irene i Andrew Leathwick
Foto: Instagram
Irene i Andrew Leathwick
26.10.2019.
u 20:35
Nakon što su dobili fotografije s vjenčanja, bračni par ostao je u šoku kada su vidjeli na koji su način fotografije njihovog savršenog dana obrađene
Pogledaj originalni članak

Par iz Novog Zelanda šokirao se kada je vidio fotografije sa svojega vjenčanja, a nakon što im je ih isporučio fotograf kojega su platili 4.000 dolara.

Irene i Andrew Leathwick angažirali su fotografa Mikea Shenga iz Aucklanda čijem su se radu divili. Vjenčali su se u studenome prošle godine, a njihova drama oko fotografija traje već mjesecima.

Naime, nakon što su dobili fotografije s vjenčanja, bračni par neugodno se iznenadio kada su vidjeli na koji su način fotografije njihovog savršenog dana obrađene.

Naime, fotograf je uredio lice, ruke, ali i grudi mladenke kako bi izgledala ljepše, odnosno mršavije.

– Bio je jako profesionalan. Znao je točno iz kojega kuta snimati, kako razgovarati s nama da se ponašamo prirodno, sve što bi fotograf trebao raditi – ispričala je Irene. Čim je vidjela fotografije, uočila je da izgleda puno mršavije na njima.

– Bilo je i više nego očito, osobito moje ruke. Rekla sam Andrewu da tako mršava nisam bila od svoje desete godine – dodala je ona.

– Nikad nismo razgovarali o uljepšavanju fotografija na taj način. Bila sam jako razočarana jer sam htjela izgledati na fotografija točno onako kako sam izgledala taj dan – rekla je.

Par je kontaktirao fotografa i upitao mogu li dobiti originalne fotografije, no on im je rekao da je jako zauzet i nikad im ih nije poslao.

– Imam puno drugih klijenata, nemam vremena za ovo – odgovorio im je fotograf, prepričava bračni par.

Fotograf im je na kraju rekao da je sve njihove originalne fotografije obrisao, poslao im je samo dvije te je prestao komunicirati s njima.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
08:39 27.10.2019.

Jesenti milu bigulicu, nama tzv. običnim malim ljudima puna je kapa takvih "vijesti".

DU
Deleted user
20:48 26.10.2019.

Kolosalan članak!

DU
Deleted user
22:00 26.10.2019.

Breaking news... Baš su udarne vijesti. Eto moj fotograf, ti se potrudio i uložio vrijeme, sad te još sramote...