I AMERIkanci KRADU

Netanyahuovim stražarima u SAD-u ukradeni pištolji

Foto: AFP
Netanyahuovim stražarima u SAD-u ukradeni pištolji
07.07.2010.
u 16:00
Tjelesnoj straži u pratnji izraelskog premijera ukradena su četiri pištolja dok su se nalazila u teretnom prostoru zrakoplova na putu u SAD.
Pogledaj originalni članak

Glasnogovornik izraelske sigurnosne službe Shin Beta potvrdio je u srijedu da su za posjeta izraelskog premijera SAD-u njegovi čuvari ostali bez svojih pištolja.

- Pištolji su bili dio opreme koja je unaprijed poslana u Washington i koja se izgubila.

Glasnogovornik je dodao da izraelske i američke vlasti istražuju slučaj izgubljenih pištolja, koji su možda greškom upućeni prema Los Angelesu umjesto prema Washingtonu te je moguće da su tamo ukradeni. Nije napomenuto o kakvim je pištoljima riječ, ali najvjerojatnije o standardnom naoružanju izraelskih agenata, poboljšanoj kopiji češke zbrojovke koju IMI (Israel Military Industries) pod nazivom "Jerihon 941" proizvodi u moćnim kalibrima .41 Action Express i .40 Smith & Wesson. (Naknadno je objavljeno da u pitanju nije Jerihon, već su sva četiri pištolja bili standardni Glockovi u kalibru 9 mm.)

Zbog nestalih pištolja nije bilo izmjena u rasporedu posjeta Benjamina Netanyahua Washingtonu i New Yorku kao niti u sigurnosnim mjerama za posjeta; najvjerojatnije su agenti brzo dobili zamjenu za nestale pištolje.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OR
orisis
09:52 18.07.2010.

Kakva je to novost?Da su im dzepari operushali te pishtolje onda bi to bila fora !....