JESTE LI GA VIDJELI?

Nestao policajac: Policija intenzivno traga za svojim kolegom

Foto: nestali.hr
Nestao policajac: Policija intenzivno traga za svojim kolegom
01.08.2019.
u 12:47
Policija moli sve koji imaju saznanja o njegovom kretanju da se obrate najbližoj policijskoj postaji ili jave na broj telefona 192.
Pogledaj originalni članak

Istarska policija intenzivno traga za svojim kolegom koji se nakon posla nije vratio. Riječ je o Vjeru Fiali, rođenom 1966. godine u Zagrebu, a nestao je s rovinjske adrese Valpereri 20 oko 22 sata.

Visok je 180 cm, ima crnu kosi i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu polo majicu, crne sportske hlače i crne platnene tenisice s bijelim potplatima, prenose 24 sata.

Policija moli sve koji imaju saznanja o njegovu kretanju da se obrate najbližoj policijskoj postaji ili jave na broj telefona 192.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

IV
IvekIvek
13:32 01.08.2019.

Istarski policajci ne mogu ni sebe pronaći a kako li će tek onda istarske kriminalce?

BR
brzzzy
18:48 01.08.2019.

Što reći na sve....

Avatar navijač
navijač
14:29 01.08.2019.

Leži negdje nadrogiran.