U Trnovcu

Nestali Krešo Latin (23) iz Lepoglave pronađen mrtav u jezeru Motičnjak

Foto: Facebook
Nestali Krešo Latin (23) iz Lepoglave pronađen mrtav u jezeru Motičnjak
18.03.2015.
u 11:00
Latin je nestao 7. veljače, a svaki trag mu se izgubio nakon što ga je društvo ostavilo na Autobusnom kolodvoru u Varaždinu
Pogledaj originalni članak

Nestali mladić iz Lepoglave, 23-godišnji Krešo Latin, jučer je pronađen mrtav u jezeru Motičnjak u mjestu Trnovec.

Latin je nestao 7. veljače, a svaki trag mu se izgubio nakon što ga je društvo ostavilo na Autobusnom kolodvoru u Varaždinu, piše e-varazdin.

Liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja pregledom tijela nije utvrdila tragove nasilja, dok se o uzroku smrti nije mogla izjasniti. Zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu odredila je obdukciju te je tijelo prevezeno na odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

>> U proteklih tjedan dana nestalo sedam osoba

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DO
Dormen
20:13 18.03.2015.

Gospodin te blagoslovio i sačuvao,pokazao ti lice svoje i dao ti mir,Krešo bog te sačuvao.

IB
ivan.biljan68
15:20 23.03.2015.

Sav je išaran,ko zemljopis,pa tko će tu naći hematome a i ne sliči na odgojeno dijete.Tko zna što ga je trefilo,napustili ga "prijatelji" a dalje će obdukcija reći svoje.