Nestala 35-godišnja Šibenčanka

Foto: MUP
Nestala 35-godišnja Šibenčanka
12.02.2010.
u 14:36
Nestala žena visoka je oko 160 centimetara, srednje tjelesne građe, crvene kratke kose, odjevena u sivu trenirku, crnu dužu jaknu, sivu kapu i bijele Adidasove tenisice.
Pogledaj originalni članak

ŠIBENIK - Prema zaprimljenoj prijavi od obitelji Dragana Protega, 35-godišnjakinja iz Šibenika, 10. veljače 2010. oko 18.30 sati udaljila se u nepoznatom pravcu od kuće u Šibeniku

Nestala žena visoka je oko 160 centimetara, srednje tjelesne građe, crvene kratke kose, odjevena u sivu trenirku, crnu dužu jaknu, sivu kapu i bijele Adidasove tenisice, obavještavaju iz PU šibensko-kninske.

Iz policije mole građane da u slučaju bilo kakvih informacija o ovoj osobi obavijeste najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj telefona 92.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.