obavlja se očevid

Nesreća u Vinkovcima: Zemlja zatrpala radnika, prevezen je u bolnicu

Foto: Novosti.hr
Nesreća u Vinkovcima: Zemlja zatrpala radnika, prevezen je u bolnicu
11.12.2020.
u 16:04
Od radnika doznajemo kako se nesreća dogodila u rupi koju je ranije iskopao bager. Prilikom radova u rupi dio zemlje se oronuo na radnika u vrijeme dok je bio u rupi koji je ostao bez zraka i brzo mu je ukazana liječnička pomoć.
Pogledaj originalni članak

Tijekom radova na projektu aglomeracije u Vinkovcima, na raskrižju Genscherove ulice i Ulice Stanka Vraza, danas se dogodila nesreća u kojoj je ozlijeđen jedan od radnika. Kako doznajemo radi se o 44-godišnjaku iz Novih Mikanovaca, a mjesto nesreće osigurava policije kako bi obavili očevid.

“Radnik je spajao cijevi i u tom trenutku ga je zatrpala zemlja. Vozilom hitne medicinske pomoći je prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci i nalazi se izvan životne opasnosti, rekla je glasnogovornica PU Vukovarsko – srijemske Martina Halas.

Pojašnjava kako se radi o nesreći na radu pozvan je i inspektor za zaštitu na radu tako da će on i policija zajedno napraviti očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

Od radnika doznajemo kako se nesreća dogodila u rupi koju je ranije iskopao bager. Prilikom radova u rupi, dio zemlje se oronuo na radnika u vrijeme dok je bio u rupi koji je ostao bez zraka i brzo mu je ukazana liječnička pomoć. Radi se tvrtke AMM koja je jedan od izvođača radova na projektu aglomeracije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.