ZABRANA PRIBLIŽAVANJA

'Fatalna Ruby' osuđena na 9 mjeseci uvjetno. Fotkala selfije pred odvjetnikovom kućom

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
19.05.2017.
u 18:30
Ruby je s odvjetnikom stupila u kontakt krajem 2014. godine preko Facebooka, a ubrzo je s njime počela razmjenjivati poruke koje su frcale seksualnim maštarijama
Pogledaj originalni članak

Zbog iznuđivanja zagrebačkog odvjetnika A. B. (36) kojem je prijetila kako će objaviti detalje njihovih intimnih razgovora, danas je na Općinskom sudu u Zagrebu nepravomoćno na deset mjeseci uvjetno uz rok kušnje od tri godine osuđena Marina Grgić (32).

Ona je s odvjetnikom stupila u kontakt krajem 2014. godine preko Facebooka, gdje se predstavljala kao Ruby Mayer, a ubrzo su počeli razmjenjivati poruke koje su frcale seksualnim maštarijama.

Od odvjetnika je u zamjenu za šutnju dobila tri tisuće kuna, koje će, ako presuda postane pravomoćna, morati uplatiti u državni proračun, baš kao i 700 kuna sudskih troškova.

Osim toga, sudac Milenko Đaković odlučio joj je produljiti mjere opreza koje uključuju zabranu približavanja odvjetniku kao i uspostavu bilo kakvog kontakta s njim i to iz razloga jer je Marina Grgić prvi puta nakon što su joj mjere ukinute isti dan otišla pred odvjetnikovu kuću gdje je fotografirala "selfije".

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BR
Brandfackel2
20:07 19.05.2017.

Ahaha, ahahaa, kakvu "ljepoticu" ima ovaj novinar doma kad mu je ova Ruby "fatalna"?!

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:35 19.05.2017.

koja od njih dvije je Ruby? haha

RI
rikavac
19:53 19.05.2017.

Fatalna Rubi? Ja neznam sta je samo fatalno na njoj.