NESREĆA NA BENZINSKOJ

Neoprezno vozio 'u rikverc' i udario u aparat za točenje goriva

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Neoprezno vozio 'u rikverc' i udario u aparat za točenje goriva
04.03.2021.
u 09:45
Zbog tog će poteza biti pokrenut prekršajni postupak protiv neopreznog vozača.
Pogledaj originalni članak

Neoprezni vozač (64) izazvao je jučer prometnu nesreću u Kalinovcu kada se neoprezno vozio unatrag na benzinskoj postaji.

Do nesreće je došlo oko 15.55 sati u Kolodvorskoj ulici kada je 64-godišnjak, kako policija navodi, ''tijekom nepropisne vožnje unatrag vozilom udario u aparat za točenje goriva''.

Zbog tog će poteza biti pokrenut prekršajni postupak protiv neopreznog vozača.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
10:05 04.03.2021.

Ma u zatvor sa njime barem 5 godina! Totalna nepravda prema Kameničkom koji je oprezno vozio ilicom 200kmh i usmrtio 2 osibe!