ČOVJEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ

Neobičan odabir: Zbog njega je upoznao suprugu, pa ga je mladoženja izabrao za kuma

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
24.06.2019.
u 14:06
Jack nije bio slučajan odabir mladoženje jer je upravo on 'spojio' Christophera i Margaret.
Pogledaj originalni članak

Škot Christopher McCarron (69) upoznao je svoju djevojku, a sada i suprugu Margaret Allison (56) u skloništu za pse.

Svoju su vezu ozakonili prošle srijede u Motherwellu, a ceremonija je bila dosta neobična zbog Christopherova odabira vjenčanog kuma. 

S desne strane mladoženje stajao je ni više ni manje nego – pas. Rottweiler Jack bio je poprilično miran tijekom ceremonije, a nosio je čak i ''odijelo'' koje je bilo pričvršćeno za njegovu ogrlicu.

Upravo je Jack ''spojio'' Christophera i Margaret. Sve je počelo kada je Christopher došao u centar i izveo psa u šetnju kako bi ga bolje upoznao. Tada je susreo Margaret i ljubav je počela cvjetati.

Kazao je kako inače ne bi razmišljao o tome da udomi starijeg psa poput Jacka, no on mu je prišao i jednostavno su ''kliknuli''.

– Nisam ja spasio njega, on je spasio mene – poručio je Christopher i dodao da je Jack jednostavno morao biti na vjenčanju i da sada obitelj čine on, pas i njegova supruga.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.