Bizarno

Neobičan fantom: Terorizira žene i traži ih - čarape!

Foto: ilustracija
Neobičan fantom: Terorizira žene i traži ih - čarape!
12.04.2017.
u 09:03
Dvije djevojke bile su žrtve neobičnog kriminalca
Pogledaj originalni članak

Policija u njemačkom sveučilišnom gradu Heidelbergu suočila se s kriminalcem neobične vrste: dvije žene su bile žrtvama počinitelja koji je od njih uz prijetnju nožem tražio po jednu čarapu.

Nepoznati počinitelj u ponedjeljak je zaustavio mladu biciklisticu i prijeteći nožem prisilio je da skine jednu čarapu. Nakon što je dobio svoj "plijen" nepoznati se udaljio na biciklu.

Nešto prije joj je jedna biciklistica zaustavljena na isti način, ali je uspjela pobjeći, priopćila je policija.

S obzirom na usredotočenost počinitelja na ženske čarape i sličnom opisu, policija polazi od toga da se radi o istom počinitelju.

Obje žrtve govore o mladiću "karakterističnih crta lica" koji govori "njemački bez naglaska".

 

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TH
thekurcula
10:24 12.04.2017.

A to se, dakle, događa u Nemačkoj? Ne znam nemački ali ako vi kažete da ih je tražio čarape ja ću vam verovati da to na nemačkom može. Na ovom jeziku koji ovde koristimo mogao im je samo tražiti čarapu.

KU
kurkomali
10:38 12.04.2017.

"trazi ih" ?