Dijana Hrkalović

Nekada najmoćnijoj ženi srbijanske policije prijeti osam godina zatvora

Foto: Instagram
Nekada najmoćnijoj ženi srbijanske policije prijeti osam godina zatvora
17.10.2021.
u 08:36
Hrkalović je nakon što joj je određen pritvor odlukom suda, privedena u Okružni zatvor u Beogradu, gdje će u skladu s epidemiološkim procedurama 14 dana biti u izolaciji u posebnoj ćeliji.
Pogledaj originalni članak

Bivša državna tajnica u MUP-u Srbije Dijana Hrkalović tereti se za kazneno djelo trgovina utjecajem, za koje joj prijeti kazna zatvora između jedne i osam godina zatvora. Hrkalović je nakon što joj je određen pritvor odlukom suda, privedena u Okružni zatvor u Beogradu, gdje će u skladu s epidemiološkim procedurama 14 dana biti u izolaciji u posebnoj ćeliji.

Zbog situacije s epidemijom koronavirusa, kao i svi drugi pritvorenici ili osuđene osobe koje se upućuju na izvršenje kazne, Hrkalović mora biti u izolaciji i u tom periodu neće moći primati posjete, prenose mediji u Srbiji. Viši sud u Beogradu priopćio je da je bivšoj državnoj tajnici MUP-a određen pritvor do 30 dana zbog okolnosti da bi na slobodi mogla ometati postupak utjecaja na svjedoke, a da joj se stavlja na teret da je izvršila produženo kazneno djelo trgovina utjecajem, piše Klix.ba.

Hrkalović, nekada "najmoćnija žena srbijanske policije" se u posljednje vrijeme spominjala kao osoba koja je povezana s podzemljem, a privedena je zbog slučaja ubojstva Vlastimira Miloševića 2017. godine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

VA
vadis1
14:52 17.10.2021.

U Srbiji ima jako puno lipih zena.

Avatar hristeboze
hristeboze
16:28 17.10.2021.

Dobra fuca dobra...

PA
Pahor
11:17 17.10.2021.

Cackala je gdje ne treba. Slucajno otkrili veliku plantazu maruhuane pod drzavnim pokroviteljstvom i umjesto da se zataska, oni dokazali da je u sve upetljan Vucicev brat.t