SVLADALA ANOREKSIJU

Nekad su joj ispadali kosa i nokti, a danas ide na izbor miss

Nekad su joj ispadali kosa i nokti, a danas ide na izbor miss
VL
Autor
Hrvoje Dečak
21.05.2010.
u 15:54
Djevojka je danas teška 50 kilograma i prijavit će se na izbor ljepote, u nadi da će konkurirati za Miss Engleske, a upisat će i studij psihologije.
Pogledaj originalni članak

Melanie Monks, 19-godišnja Britanka, progovorila je o svojoj borbi s anoreksijom, zbog koje je kao 17-godišnjakinja težila samo 31 kilogram i nosila odjeću za desetogodišnjakinje. Djevojka je danas teška 50 kilograma i prijavit će se na izbor ljepote u nadi da će konkurirati za Miss Engleske, a upisat će i studij psihologije. Melanie je rekla da je željela izgledati mršavo poput Victorije Beckham i Nicole Richie nakon što su je u školi zadirkivali da je debela. Dvadeset kilograma mršavija od normalnog, Melanie je počela gubiti nokte i kosu, a koža joj je bila sva izranjavana. Spasio ju je dečko koji ju je potaknuo da se liječi, nakon čega je otišla na savjetovanje i uspjela se vratiti u normalno stanje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DE
deoderi
07:50 26.05.2010.

Normalno stanje!?