Tomašić o Petir:

'Ne može potpredsjednica stranke koja se nije dokazala biti ispred mene'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
'Ne može potpredsjednica stranke koja se nije dokazala biti ispred mene'
28.02.2014.
u 18:25
- To nije zbog mene osobno nego zbog mog članstva i birača, rekla je Tomašić
Pogledaj originalni članak

- Ne, nismo se dogovorili s HDZ-om i nastavljamo pregovore u ponedjeljak. Imali smo par prigovora s obje strane - rekla je predsjednica HSP AS Ruža Tomašić u Zadru.

Na upit je li problem to što HSS-ovka Marijana Petir želi biti ispred nje na eurparlamentarnoj koalicijskoj listi rekla je: - Nije sporno ni četvrto, ni peto mjesto već to što ne može potpredsjednica jedne stranke koje se po ni po čemu nije dokazala biti ispred mene. To nije zbog mene osobno nego zbog mog članstva i birača.

>> Ako Ruža hoće dva mjesta, mora s europučanima

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

RA
rafael13
20:32 28.02.2014.

Potpisujem Alkana, ako im je stalo srušiti vladajuće to se jedino može da se desni centar ujedini.

RA
rafael13
20:28 28.02.2014.

Ti tzv.žrtva tuđmanizma, žena je na izborima za EU samostalno pomela sve kandidate, jednom riječju nemaš pojma, malo se informiraj prije nego šta pišeš gluposti.

RA
rafael13
21:43 28.02.2014.

Tako je Stipeprof, samo bi još nadodao tita ovoj dvojici.