kazneno djelo lažne uzbune

Nazvao policiju i rekao da je otet. Ispostavilo se da je lagao

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija
Nazvao policiju i rekao da je otet. Ispostavilo se da je lagao
19.04.2021.
u 15:01
Policija je pokrenula hitnu akciju, no utvrdili su da dojava nije istinita. Nitko nikoga nije oteo. Počinitelja su brzo pronašli i uhitili
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starim 30 godina. Sumnja se da je 11. travnja u 1.14 sati telefonom nazvao Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske 192, lažno se predstavio i prijavio da je otet u jednom vozilu u Varaždinu.

Policija je pokrenula hitnu akciju, no utvrdili su da dojava nije istinita. Nitko nikoga nije oteo. Počinitelja su brzo pronašli i uhitili, a na sudu će odgovarati za kazneno djelo lažne uzbune.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.