Neimenovan dužnosnik

'NATO bombardiranje Srbije bilo u skladu s pravom'

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
'NATO bombardiranje Srbije bilo u skladu s pravom'
14.04.2014.
u 15:30
Dopisniku Bete neimenovani dužnosnik je stavio do znanja kako "jest stvar povijesnog sjećanja da nije bilo posebne rezolucije Vijeća sigurnosti UN o zračnim udarima NATO radi zaštite civila od etničkog čišćenja na Kosovu
Pogledaj originalni članak

Napad NATO-a na Srbiju 1999. bio je "potpuno u skladu s međunarodnim pravom, iako bez specifične rezolucije (Vijeća sigurnosti UN) koja bi to odobrila - rekao je jedan dužnosnik u sjedištu Atlantskog saveza komentirajući jučerašnje izvješće agencije Beta iz Bruxellesa kako je NATO prvi put službeno priopćio da je Srbiju bombardirao bez odobrenja VS UN.

Naime, dopisniku Bete neimenovani dužnosnik je stavio do znanja kako "jest stvar povijesnog sjećanja da nije bilo posebne rezolucije Vijeća sigurnosti UN o zračnim udarima NATO radi zaštite civila od etničkog čišćenja na Kosovu.

Beta je prenijela prošlotjedno priopćenje NATO u kojem se u nekoliko "činjeničkih točaka" odbacuje stav Rusije kako su vojna intervencija NATO 1999. i proglašenje neovisnosti Kosova "presedan koji opravdava rusko pripojenje Krima".

>> Naprednjaci ogorčeni jer će imati samo 5 ili 6 ministara

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

Avatar vasilije
vasilije
14:57 15.04.2014.

chemica kada će Amerika da odgova za genocide ckoja je pravila ???

Avatar vasilije
vasilije
14:56 15.04.2014.

chemica zar nije genocid kada strada pola milona dece ??? na pitanje da je pola miliona Iračke dece umrlo je kao posledica sankcija u Iraku. I da li je to vredelo . Medlin Olbrajt je odgovorila: „Da, vredelo je“. zjavila je da je ubistvo 500.000 dece za ciljeve spoljne politike SAD-a opravdano.

MU
mudrilopov
20:13 16.04.2014.

Bio je u skladu s pravom, s pravom jacega. Taj oblik prava (tko jaci taj tlaci) postoji vec tisucljecima.