neobično natjecanje

Natječu se tko je najveći lažljivac, političarima ne daju da sudjeluju

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Natječu se tko je najveći lažljivac, političarima ne daju da sudjeluju
15.11.2012.
u 16:36
Političarima i odvjetnicima zabranjeno je sudjelovati na ovom natjecanju koje se održava u Engleskoj jer se smatra da imaju nepravednu prednost
Pogledaj originalni članak

Tko je najveći lažljivac na svijetu saznat će se danas u Engleskoj. Naime, na sjeverozapadu Engleske u pubu ''Bridge Inn'' održat će se natjecanje u laganju, a svaki lažov ima pet minuta da žiri uvjeri da je baš on najveći lažljivac na svijetu.

Političarima i odvjetnicima zabranjeno je sudjelovati na natjecanju jer se smatra da imaju nepravednu prednost, piše The Huffington Post.

Prošle godine pobijedio je radnik nuklearne elektrane Glen Boyland koji je izmislio priču kako se princ Charles natjecao u utrci puževa. Inače, natjecanje je osnovano u čast vlasnika puba iz 19. stoljeća Willa Ritsona koji je bio poznat po svojim nečuvenim pričama.

>> Odrasla osoba prosječno slaže tri puta na dan

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
23:13 15.11.2012.

"Političarima i odvjetnicima zabranjeno je sudjelovati na ovom natjecanju" -------------------------------- Ništa čudo pa ovo je ntjecanje za lažove amatere a ne profesionalce u što spadaju političari i odvjetnici