PUCAO NA POLICIJU

Nasilni 107-godišnjak poginuo u pucnjavi sa specijalcima

Foto: Reuters/PIXSELL
Nasilni 107-godišnjak poginuo u pucnjavi sa specijalcima
08.09.2013.
u 15:56
Monroe Isadore pucao je na policajce koji su stigli nakon dojave da je uperio vatreno oružje prema dvoje ljudi
Pogledaj originalni članak

Stosedmogodišnji Amerikanac poginuo je jučer u kući u Pine Bluffu u Arkansasu u razmjeni vatre s policijom, prenosi KATV.

Policija je stigla nakon dojave da je 107-godišnji Monroe Isadore uperio vatreno oružje prema dvoje ljudi. Isadore se skrivao u spavaćoj sobi, a nakon što su mu se policajci predstavili pucao je na njih kroz vrata, pri čemu policajci nisu ozlijeđeni.

Pregovori su se nastavili, a na mjesto događaja stigli su i specijalci koji su u sobu progurali malu kameru kako bi potvrdili da je Isadore naoružan. Nakon neuspjelih pregovora specijalci su u sobu bacili plin, na što je Isadore pucao na njih. Specijalci su ušli u sobu te, nakon što je Isadore i dalje pucao na njih, uzvratili vatru i ubili ga.

>> S 500 komada streljiva došao u školu: Policija ga svladala

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne priča. Na pitanje je li ikad zapucao na brata kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je skupa sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.