ŠTO TO LEBDI?

NASA optužena za prikrivanje dokaza: 'Prekinuli su prijenos s ISS-a zbog NLO-a'

Foto: Screenshot Youtube
NASA optužena za prikrivanje dokaza: 'Prekinuli su prijenos s ISS-a zbog NLO-a'
03.10.2016.
u 10:30
Lovci na NLO-e prekid prijenosa smatraju dokazom prikrivanja izvanzemaljskog života
Pogledaj originalni članak

NASA je još jednom optužena za skrivanje dokaza o NLO-ima nakon što je prekinut live stream s Međunarodne svemirske postaje (ISS) tijekom koje je neidentificirani objekt uočen.

Korisnik YouTubea pod nadimkom Streetcap1 prenio je snimku na tu popularnu mrežu za razmjenjivanje videa te je na njoj označio plavo svjetlo koje lebdi u daljini. Dok skeptici tvrde da se radi samo o tzv. efektu ''Lens flare'' on to negira jer, kako primjećuje, "objekt je svjetliji na lijevoj strani zbog svjetlosti koja dolazi od Sunca".  

Tvrdi kako je NASA nedugo nakon pojavljivanja misterioznog objekta prekinula prijenos, što lovci na NLO smatraju dokazom da pokušavaju prikriti prisutnost izvanzemaljskog života.

>> Pojavila se snimka NLO-a koja je digla dosta prašine. Ogroman svemirski brod izgleda kao pravi!?

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AP
apoxiomen007
11:24 03.10.2016.

Toliki svemir a mi sami... Da baš... Pa nismo ni svoje dvorište još istražili (Sunčev sustav)...