Uhićeni mladići

Naručili drogu preko interneta, podigli ju na pošti i pali u ruke policiji

Foto: Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Naručili drogu preko interneta, podigli ju na pošti i pali u ruke policiji
17.07.2019.
u 20:47
U svibnju prošle godine u Čakovcu su iz inozemstva preko interneta naručili 50 grama droge amfetamin za 1600 kuna
Pogledaj originalni članak

Naručili su preko interneta drogu, pokupili ju na pošti i pali ravno u ruke policiji! Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv dvojice mladića u dobi od 22 i 21 godine zbog počinjenja kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu.

U svibnju prošle godine u Čakovcu su iz inozemstva preko interneta naručili 50 grama droge amfetamin za 1600 kuna. Račun je platio 21-godišnjak, a 22-godišnjak je 7. prosinca u poštanskom uredu u Prelogu podigao naručenu pošiljku u kojoj se nalazila vrećica s drogom. No, po izlasku iz poštanskog ureda zatekli su ga policijski službenici i uhitili.

Okrivljenog 22-godišnjaka tereti se i da je 7. prosinca kod sebe radi daljnje prodaje držao preko 90 grama  marihuane i preko šest grama droge MDMA koje mu je prodao 21-godišnjak, te tri komada droge LSD koju je kupio u Mađarskoj. Mlađeg se tereti i da je planirao prodati šest pojedinačnih doza droge MDMA i 58 tableta koje sadrže tvar modafinil s liste tvari zabranjenih u sportu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AI
airbender
08:59 18.07.2019.

hahaha kakvi debosi, al dobro to je Čakavec, razumljivo :))