lakše ozlijeđen

Napao poštara jer mu je psa pošpricao sprejem

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Napao poštara jer mu je psa pošpricao sprejem
14.02.2014.
u 11:25
Muškarac (50) se okomio na 29-godišnjeg poštara u Kadumima
Pogledaj originalni članak

Dok je 12. veljače raznosio poštu u mjestu Kadumi 29-godišnji poštar iz Poreča doživio je veliku neugodnost. U trenutku kada je na vrata jednog dvorišta skočio pas mješanac i počeo lajati, mladi se poštar preplašio i pošpricao ga službenim sprejem, što je pak razljutilo 50-godišnjeg vlasnika psa.

Poštara je verbalno, a potom i fizički napao. Mladića je lakše ozlijedio, pa je protiv 50-godišnjaka podnijet optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, a zbog sumnje da je prijetio, izvješće je podnijeto i nadležnom državnom odvjetništvu.

>>Poštar ušao u dvorište pa ga ugrizao njemački ovčar

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

VE
verica2
12:48 14.02.2014.

Valjda je poštar trebao čekati da ga pas ugrize pa eventualno tada nešto poduzeti. Ovako je jadan pas doživio stres. Užas. Djeca ne mogu sama u školu zbog pasa, ljudi se ne usude prošetati....Svi smo žrtve terora pasa i njihovih vlasnika.

Avatar million
million
16:28 14.02.2014.

ukoliko je pas bio u ogradjenom dvoristu i zalajao na postara a sudeci po clanku jeste : "U trenutku kada je na vrata jednog dvorišta skočio pas mješanac i počeo lajati" onda bi postar trebao dobiti prijavu i sasvim je jasno da postar nema sta prskati ili bilo sta raditi psu ogradjenom u svom dvoristu ! Postaru prijava zbog zlostavljanja zivotinje !