PREVEZEN U VRAPČE

Napao policajce koji su intervenirali zbog obiteljskog nasilja

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Napao policajce koji su intervenirali zbog obiteljskog nasilja
16.09.2016.
u 14:08
Rastrojeni 38-godišnjak napao je svog oca, a kada su ga policajci pokušali primiriti nožem je nasrnuo i na jednog policajca te ga je lakše ozlijedio.
Pogledaj originalni članak

Muškarac (38) lakše je ozlijeđen, nakon što je u rastrojenom stanju napao policajce koji su morali uporabiti silu da bi ga svladali. Naime, policajci su 15. rujna oko 17 sati došli u obiteljsku kuću na Branovečkoj cesti u Zagrebu gdje su bili pozvani zbog obiteljskog nasilja.

Rastrojeni 38-godišnjak napao je svog oca, a kada su ga policajci pokušali primiriti nožem je nasrnuo i na jednog policajca te ga je lakše ozlijedio. Da bi ga svladali policajci su osim sile morali uporabiti i suzavac u spreju nakon čega su mu stavili lisice na ruke.

Obzirom da je bi rastrojen prevezen je u Vrapče.

>>Ubio roditelje, zaključao se s njima u kući i čekao policiju

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

XN
xnet0822
06:54 19.09.2016.

Ima još jedan tip kojem je također mjesto u Vrapču !

DU
Deleted user
07:18 17.09.2016.

Kakva osoba moraš biti da bi digao ruku na roditelje,a drugo ima sreće da nije u Americi jer bi ga propucali što je i zaslužio zbog napada smrtonosnim oružjem