Istra

Napali suca nakon utakmice

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Napali suca nakon utakmice
12.10.2015.
u 14:48
Muškarca koji je prvi nasrnuo na suca uspjeli su primiriti redari, no drugi muškarac iz skupine uspio je udariti suca koji je zbog ozlijeda odvezen u Opću bolnicu Pula.
Pogledaj originalni članak

Istarska policija utvrđuje okolnosti pod kojima je u nedjelju nakon završene utakmice između NK Cement iz Koromačnog i NK Raša koja se igrala u Raši teško ozlijeđen 37 godišnji sudac . Prema dosad utvrđenom nakon utakmice skupina od dvadesetak osoba je dočekala suca i igrače prilikom izlaska s  igrališta.

Muškarca koji je prvi nasrnuo na suca uspjeli su primiriti redari, no drugi muškarac iz skupine  uspio je udariti suca koji je zbog ozlijeda odvezen u Opću bolnicu Pula.

>> Nevjerojatne scene: Sudac izvukao pištolj kad su na njega nasrnuli igrači

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
mause
15:11 12.10.2015.

domaci mujo iz rase

RO
Rocky15
19:21 12.10.2015.

dobio po tamburi