Vlak pun putnika

Napad u Švicarskoj: Naoružani muškarac ozlijedio šest osoba

Foto: Reuters/PIXSELL
Napad u Švicarskoj: Naoružani muškarac ozlijedio šest osoba
13.08.2016.
u 18:28
Muškarac je prije napada nožem prolio zapaljivu tekućinu. Među ozlijeđenima je i dijete od šest godina
Pogledaj originalni članak

U Švicarskoj je naoružani muškarac napao vlak pun putnika i izazvao požar. Sa sobom je imao i nož te je ozlijedio najmanje šest osoba, izvijestila je policija.

Ozlijeđeni su prebačeni u bolnicu s opeklinama i ubodnim ranama. Kako javljaju lokalni mediji radi se o 27-godišnjem Švicarcu koji je također nakon napada odveden u bolnicu jer je ozlijeđen.

Napad se dogodio na relaciji u blizini Saleza u kantonu St Gallen.

Muškarac je naime prije napada nožem prolio zapaljivu tekućinu. Među ozlijeđenima je i dijete od šest godina. Ozlijeđeni su još djevojka i mladić od 17 godina, dvije žene u dobi od 34 i 43 godine, te jedan 50- godišnji muškarac. Još uvijek se ne zna motiv napada. 

Na mjestu incidenta nalaze se helikopteri za spašavanje, a u tijeku je velika policijska akcija, javlja BBC.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

AJ
ajmo
18:48 13.08.2016.

Da jadan od školovanja prolupao po struci je Dr. Mr. Ing. Dr.Sc. Prof. neznam više trebao bi pitati bivšu ministarku Pusič jeli i taj stigao letom biznis klasa?

DU
Deleted user
19:13 13.08.2016.

Za koji sat objavit ce da je psihicki bolesnik jer mu mama danas nije kupila sladoled na stapicu!

IS
Iszrian
18:43 13.08.2016.

Nakon ovog, ne samo da ce ulazak biti jos tezi (o gradjanstvu da i ne govorimo) vec ce se vrlo lako poceti izbacivati "nepozeljne" osobe.