diplomacija

Nakon rješenja pitanja rumunjskih manjina, Srbija na putu u EU

Foto: Photos.com
Nakon rješenja pitanja rumunjskih manjina, Srbija na putu u EU
01.03.2012.
u 18:26
Očekuje se da će u četvrtak navečer čelnici EU Srbiji napokon odobriti status kandidatkinje za članstvo u Europskoj uniji
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u četvrtak s Rumunjskom potpisala dokument o pravima rumunjske manjine u zemlji, Srbija je uklonila posljednju prepreku kandidaturi za članstvo u Europskoj uniji, piše B92.

Sporazum, koji je zaključen samo nekoliko sati uoči početka summita šefova država i vlada zemalja članica EU u Bruxellesu, potpisale su veleposlanica Srbije pri EU Roksanda Ninčić i rumunjski veleposlanik Mihnea Motok.

Očekuje se da će u četvrtak navečer čelnici EU Srbiji napokon odobriti status kandidatkinje za članstvo u Europskoj uniji.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

PR
promatrac1965
19:27 01.03.2012.

Bravo Rumunji! Tako se to radi. A ljigava i bezlicna hrvatska politika prema Hrvatima izvan Hrvatske pod izlikom \"nemijesanja u unutarnje poslove druge drzave\" je kapitulantska i sramotna. Dok drugi svojima pomazu, mi se svojih odricemo. Sramota!

VI
vidum
20:16 01.03.2012.

Srbi ne dajte im ništa! Tako ćete sačuvati samostalnost!

PE
pemec
20:13 01.03.2012.

Tomašićku za premijerku!