Pljačkaš iz Srbije

Nakon krađe nakita policija poziva građane da prijave sumnjiv nakit

Foto: Dragutin Šantoši/Pixsell
Nakon krađe nakita policija poziva građane da prijave sumnjiv nakit
12.05.2011.
u 15:31
Otuđeni nakit počinitelj je prodavao nepoznatim osobama pa policija moli građane da, ako su u posljednje vrijeme kupili zlatne ogrlice, obrate pozornost na podrijetlo tog nakita
Pogledaj originalni članak

Jučer oko 14.30 sati u istražni centar Županijskog suda u Puli priveden je 45-godišnji državljanin Srbije zbog osnovane sumnje da u između 28. veljače i 9. svibnja na pulskom području napadao starije žene i otimao im ogrlice.

Otuđeni nakit počinitelj je prodavao nepoznatim osobama pa policija moli  građane da, ako su u posljednje vrijeme kupili zlatne ogrlice, obrate pozornost na podrijetlo tog nakita, a ako sumnjaju da je riječ o ukradenim predmetima,  da to jave na telefon 192, u najbližu policijsku postaju ili na e-mail istarska@policija.hr ili policija@mup.hr.

Ako netko prepozna ukradene predmete i posjeduje ih, a ne prijavi to policiji,  i sam može odgovarati za protupravno ponašanje, odnosno kazneno djelo prikrivanja.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.