LOPOV

Nakon kokoši i svinja, u dvorištu u Čakovcu ukraden - pas

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Nakon kokoši i svinja, u dvorištu u Čakovcu ukraden - pas
21.03.2013.
u 09:23
Nepoznati je kradljivac 42-godišnju vlasnicu psa oštetio za nekoliko tisuća kuna
Pogledaj originalni članak

Nakon kokoši, svinja, krava i telića koji su proteklih mjeseci nestajali iz dvorišta, u Međimurskoj županiji ukraden je i - pas. U utorak oko 12 sati u ulici Putjane u Čakovcu nepoznati je počinitelj iskoristio odsutnost ukućana i iz dvorišta kuće ukrao psa.

- Time je 42-godišnju vlasnicu oštetio za nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu - izvijestila je jutros Policijska uprava međimurska.

>> Iz pušnice ukrali kulen i 15 kulenovih seka

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MI
mike67
14:54 21.03.2013.

Neozbiljno. Pas obično ima emocionalnu vrijednost za svog vlasnika. Tko je to procijenio, pa nije to auto? Ili smo postali društvo u kojem sve ima svoju cijenu. Što je sliedeće, ukrali mi diete, šteta 5 * mjesec/40 000 kuna= 200 000 kn?

SO
Sos
11:51 08.12.2015.

Kakav je to pas kojeg se moze da ukrade?

SO
Sos
11:52 08.12.2015.

Neka ukrade moga nagradit cu svakoga !!