isključeno ubojstvo

Nakon infarkta nevjenčane supruge i suprugu otkazalo srce

Foto: Duško Marušić
Nakon infarkta nevjenčane supruge i suprugu otkazalo srce
04.04.2010.
u 12:51
Policija je izvjestila da na tijelima nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, te je isključeno da se radi o ubojstvu.
Pogledaj originalni članak

SISAK - Katica Dužić (64) i Zlatko Šimić (69), izvanbračni supružnici, nađeni su mrtvi na Uskrs prijepodne u stanu u kojem su živjeli, na drugom katu zgrade u Ulici Hrvatskog narodnog preporoda u sisačkom naselju Caprag, priopćila je sisačka policija.

Po onom što je do sada poznato, na njihovom tijelu nije bilo tragova nasilne smrti, a kada je policija ušla u stan, u stanu nije bio nered koji bi upućivao da je netko nasilno ušao unutra te ubio supružnike. Da nešto ne valja, shvatila je nećakinja jednog od supružnika, koja ih je danima nazivala. Kako joj se nitko nije javljao na pozive, nećakinja je zatražila od vatrogasaca i policije da nasilno uđu u stan. Vatrogasci i policajci su u stan ušli preko balkona, jer su balkonska vrata bila otvorena. Kada su ušli, u stanu su zatekli beživotna tijela oboje supružnika. Svjetlo je gorjelo, a radio je bio uključen.

Nećakinja, koja je pozvala policiju i vatrogasce, kazala je kako je Šimić bio srčani bolesnik. Zbog toga policija sumnja da je jednom od supružnika pozlilo, dok je drugom uslijed šoka otkazalo srce.

Obdukcija koja je provedena u sisačkoj bolnici potvrdila je te pretpostavke, pa je tako utvrđeno je kako je od infarkta prvo umrla K. Dužić, potom i Z. Šimić, a njihova tijela pronađena su tri dana nakon nesretnog događaja.

Susjedi u zgradi poznaju supružnike i kažu kako se po ničemu nisu isticali. Živjeli su mirno i sa svima bili u dobrosusjedskim odnosima.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

OB
-obrisani-
13:33 04.04.2010.

Još se ne zna jesu li imali PTSP i kozice. To je novinarstvo!

DA
DarzaJ
12:16 05.04.2010.

Piše da su u Sisku u stanu pronašli mrtvu ženu i muškarca iz SISKA ?! Ne zna se od čega su umrli ali se predpostavalja da im je pozlilo (?). A da se novinar malo bolje raspita pa onda napiše članak.

OB
-obrisani-
13:28 04.04.2010.

Oboje su hrvatski drzavljani? A onda dobro...