Omaklo se

Nakon 'atomske bombe' novi gaf na HRT-u: 'Moguće probijanje Živog zida...'

Foto: Screenshot HRT
Nakon 'atomske bombe' novi gaf na HRT-u: 'Moguće probijanje Živog zida...'
19.02.2020.
u 13:31
Pogreška je nastala prilikom objave vijesti Ministarstva obrane, u kojoj se standardno najavljuju letovi MiG-ova 21.
Pogledaj originalni članak

Nekoliko dana otkako je HRT-ova voditeljica razveselila čitavu Hrvatsku jer je umjesto avionske, u Rijeci pronašla "atomsku bombu zaostalu od Drugog svjetskog rata", informativni program HRT-a ne prestaje zabavljati gledatelje.

Tako je od obične vijesti Ministarstva obrane, u kojoj se standardno najavljuju letovi MiG-ova 21, nastala ovakva vijest; MORH: MOGUĆE PROBIJANJE ŽIVOG ZIDA TIJEKOM REDOVITIH LETAČKIH AKTIVNOSTI. 

Riječ je, naravno, o probijanju ZVUČNOG ZIDA, a ne političke stranke "Živi zid", premda je ona, istina, na političkom tržištu već poprilično "probijena".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar rubinet
rubinet
13:45 19.02.2020.

Ne želim braniti HRT , i ona griješi i ima ozbiljne probleme,ali još uvijek je za klasu bolja od druge dvije tv kuće s nacionalnom koncesijom .

Avatar геј је океј
геј је океј
13:53 19.02.2020.

Veći je skandal kad su izbore na Kosovu popratili srpskom zastavom. Ako su već politički novinari HRT-ova Dnevnika prespavali zadnjih 12 godina političkih događanja u najbližem susjedstvu, trebali bi barem zaraditi dvojku iz političke povijesti.

NI
nik83
14:08 19.02.2020.

Živi zid je već probijen 😃