"PREPUCAVAnje"

Najvrjedniji projekt - nogometni stadion vrijedan 8 milijuna kuna

Foto: Arhivska fotografija
Najvrjedniji projekt - nogometni stadion vrijedan 8 milijuna kuna
26.10.2010.
u 16:38
Povećava se broj tvrtki s teškoćama, a gradonačelnik i njegov 'tim' ništa ne čine, piše u priopćenju Srećko Bosak
Pogledaj originalni članak

SLATINA – Još prije ljetne stanke Klub vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću zatražio je od gradonačelnika Slatine da, zbog sve većih gospodarskih teškoća, hitno sazove tematsku sjednicu na kojoj bi se raspravilo o katastrofalnom stanju u gospodarstvu i gospodarskom razvoju slatinskog kraja.

– S podacima o nezaposlenosti i zapošljavanju pročelnica Službe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje potvrdila je katastrofalno stanje gospodarstva u gradu Slatini. Povećava se broj tvrtki s teškoćama, a gradonačelnik i njegov "tim" ništa ne čine. Misli li gradonačelnik da se stanje popravilo ili nema hrabrosti izaći pred gospodarstvenike i suočiti se sa surovom stvarnošću? Grad sve više tone, a mladi odlaze dovodeći u pitanje i možda jedini projekt ove gradske vlasti – nogometno igralište, piše u priopćenju Srećko Bosak, gradski vijećnik i predsjednik GO SDP-a Slatine.

Gradska vlast najprije je najavila da će tematsku sjednicu održati već u kolovozu pa onda početkom jeseni…

– Teškoće u slatinskom gospodarstvu nisu nastale u mandatu ove gradske vlasti, nego su dugogodišnja posljedica cjelokupnog stanja u državi i dijelom posljedica ratnih zbivanja i neučinkovite privatizacije. Ne bježimo od rasprave, pa ćemo već na prvoj sljedećoj sjednici Gradskog vijeća o tome raspraviti. Mislim da i kolege iz oporbe trebaju dati svoj doprinos rješavanju problema – kaže Robertino Repić, predsjednik Gradskog vijeća Slatine i GO HDZ-a Slatine.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.