Otvorili vrata

Najveći bazen s valovima u Hrvatskoj izgrađen u Bizovcu

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Najveći bazen s valovima u Hrvatskoj izgrađen u Bizovcu
05.08.2015.
u 09:47
Tek na sedmoj javnoj dražbi, posrnule Bizovačke toplice prodane su lani u lipnju tvrtki Jake Andabaka, vlasnika Koncerna Sunce, fokusiranog na kontinentalni turizam
Pogledaj originalni članak

Dan pobjede građani se mogu rashladiti u najvećem bazenu s valovima u Hrvatskoj. Svoja vrata novi bazen u Bizovačkim toplicama otvara upravo danas. Prostire se na 2000 "kvadrata".

- Usto, posjetitelje očekuje i deset bazena sa slatkom i termalnom vodom, vodeni tobogan, preko 500 ležaljki za sunčanje - priopćili su iz Bizovačkih toplica. 

Tek na sedmoj javnoj dražbi, posrnule Bizovačke toplice prodane su lani u lipnju tvrtki Jake Andabaka, vlasnika Koncerna Sunce, fokusiranog na kontinentalni turizam. Novi vlasnik započeo je temeljitu rekonstrukciju, a zaposlit će oko 60 novih djelatnika.

>> U Bizovačke toplice do lipnja iduće godine uložit će se 45 milijuna kuna

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IV
Ivanveliki
10:27 05.08.2015.

nisu stale, prevelik je ;)

Avatar New_Fukasaky
New_Fukasaky
10:09 05.08.2015.

A fotografije bazena?