s prijateljima i obitelji

Najstariji član HSU-a Ivica Bičanić proslavio 100. rođendan

Foto: Branimir Bradarić
Najstariji član HSU-a Ivica Bičanić proslavio 100. rođendan
22.06.2016.
u 13:42
Ivica Bičanić rođen je 21. lipnja 1916. godine i po zanimanju je upravni referent.
Pogledaj originalni članak

Prvoga dana ljeta Ivica Bičanić iz Vinkovaca, inače član Hrvatske stranke umirovljenika (HSU), proslavio je svoj stoti rođendan. Kako navode iz HSU Bičanić je rođendan proslavio u društvu obitelji i prijatelja, a slavlju se pridružio i  potpredsjednik stranke Marinko Lukenda i predsjednik Gradske organizacije HSU Vinkovci Borislav Manojlović koji su tom prilikom slavljeniku darovali prigodan poklon.

Ivica Bičanić rođen je 21. lipnja 1916. godine i po zanimanju je upravni referent. Najviše uživa u društvu svojih četvero djece, devet unuka i sedam praunuka. Bičanić se zahvalio na čestitkama te izrazio nadu i uvjerenje da se vidimo i nagodinu na proslavi 101 rođendana.

>> Ličanka Marija Jelinić proslavila 100. rođendan

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Peterančan
Peterančan
18:09 22.06.2016.

Srdaćne čestitke dedeku, ali uz to novinarčić sve za se re reklamiranjem nekakve beznačajne strančice bivših komitetlija. Zbilja degutantno.

Avatar fuzzy
fuzzy
17:51 22.06.2016.

I ovakvi nam određuju budućnost?